Släktforskarstuga  
I Släktforskarstugan träffas vi som kommit en bit på väg i släktforskningen. Vi vidareutvecklar och fördjupar våra egna kunskaper och lär oss mer med fokus på olika källor, problemlösningar, registreringar och specialintressen. Vi är till stöd och hjälp för varandra och vi tar upp efterfrågade mini-teman vid varje tillfälle. Detta är en öppen mötesform där intressen och erfarenhetsutbyten leder oss vidare. .
Vi arbetar i första hand med Arkiv Digital, men tittar ävenpå andra web-baserade sidor.Datum: Torsdagar kl 13-16, 6 gånger,  den 23/2, 9/3, 23/3, 13/4, 27/4 och 11/5.
Plats: Datorstugan, Säbyhallsvägen 24, ingång Kulturskolan
Avgift:  50 kr per tillfälle som du kan komma. Om du inte redan har Arkiv Digital tillkommer 395 kr för ett 13 veckors elevabonnemang som förmedlas av Seniornet Salem. Fakturering sker efter avslutad cirkel. 

Anmälan: Anmälan skall göras på formuläret till höger, alternativt kan du anmäla dig i datorstugan.  Anmälan är bindande. 
Betalning: Du får en faktura på avgiften efter cirkeln. Fakturan skickas till samma e-postadress som du angav vid anmälan.

Förkunskaper: Datorvana och kännedom om grunderna i släktforskning.
Du måste vara medlem i SeniorNet Sweden för att få delta.
Ta gärna med egen lap top och sladd, så får du enklet med dig din dokumentation hem. Om du vill använda datorstugans datorer, ta
med dig ett USB-minne att föra över din dokumentation på.

Handledare
Rolf Carlén
0767658380

Handledare
Lil Sandin

Gun-Britt Svanström
Handledare Släktforskning