Ibland är våra cirklar/träffar fullbelagda men gör en intresseanmälan om den cirkel/träff du vill gå på, så får du plats så snart det blir möjligt. Skriv även om du saknar något i vårt program som du är intresserad av.

Om våra studiecirklar

IT-världen blir allt större och vi kan alla lite mer inom vissa områden medan vi har luckor på andra. Därför vill vi satsa ännu mer på att genomföra cirklar så som de är tänkta att ske, dvs att deltagarna lär av varandra. Även vi som är cirkelledare, handledare eller assistenter lär oss av våra deltagare. 

Du kan påverka innehållet i alla våra cirklar
I alla våra studiecirklar har Du möjlighet att påverka innehållet och få svar på dina frågor. Vi har många övningar så att alla ska hänga med.

Antal gånger och lektioner varierar
Studiecirklarna omfattar minst tre träffar med tre lektionstimmar per gång. 
En lektionstimme är 45 minuter.
Cirklar med både färre och fler träffar och fler lektionstimmar förekommer. Vi anordnar också släktforskarstuga för släktforskning- och bildverkstad för fotoentusiaster.

Du måste vara medlem i SeniorNet för att gå en cirkel
För att gå en cirkel måste man vara medlem i SeniorNet Sweden. Medlemskap kostar 250 kr per år och gäller 365 dagar från den dag du ansöker om medlemskap. Så här kan en medlemsanmälan gå till: KLICKA HÄR.
OBS! Du kommer att få en faktura direkt från SeniorNet Sweden via brev eller E-post beroende på vad du har valt vid din anmälan.

Fullbokad cirkel eller önskemål om cirkel
Om du är intresserad av en fullbokad cirkel, eller en cirkel vi inte har i vårt program ser vi gärna att du meddelar oss. Skriv i formuläret ovan så försöker vi tillgodose dina önskemål om vi kan. 

Förhinder att delta i en cirkel
Vid förhinder att delta i en cirkelsom du anmält dig till är det viktigt att du gör en avbokning via kontaktformuläret eller direkt hos cirkelledaren snarast möjligt så att någon annan kan få din plats.