C 98 FOTOVERKSTAD,  fortsättning för vana bildentusiaster ( 6 ggr)
Vi har slagit ihop våra vanligaste  bildcirklar till en fotoverkstad. Här jobbar vi tillsammans under sex veckor , lär av varandra och har jättekul på köpet. 
Du kan (om du vill) delta under några enstaka träffar om det passar dig och dina intressen och kunskaper bäst. Anmälan krävs dock alltid, se formulär längst ner på sidan.

Datum: Onsdagar  31/1, 14/2, 7/3, 21/3, 11/4, 25/4  kl. 9:00 -12:00
6 tillfällen x 4 lektioner

Plats: Datorstugan, Säbyhallsvägen 24, Salem Centrum (ingång Kulturskolan)
Avgift: 50 kr/gång
Antal deltagare: Max 8 

Anmälan: Anmälan skall göras på formuläret till höger. För vår planering ber vi dig fylla i de dagar du kan/vill delta. Återbud kan lämnas per telefon eller e-post till någon av handledarna.
Betalning: Avgiften betalas till cirkelledaren alt. får du en faktura på avgiften för de tillfällen du har deltagit efter cirkelns slut.  Fakturan skickas till dig med samma e-postadress som den du har angivit vid din anmälan till cirkeln.
OBS Du måste vara medlem i SeniorNet för att få delta i cirkeln. KLICKA HÄR 

Collage är populära presenter Collage är populära presenter

Förkunskaper: God datakunskap. Goda kunskaper om hantering av filer, mappar och fönster, krävs för deltagande. Du bör också ha grundläggande kunskap i fotoredigering.
 
Övrigt: Egen bärbar dator är en fördel. I annat fall tar du med ett USB-minne eller extern hårddisk så får du låna klubbens  dator.  Du behöver dessutom ta med en "bank" med bilder som du vill jobba med under dagarna på  fotoverkstaden.

Innehåll: 
Vi arbetar tillsammans med redigering, trolla eller ”måla” bilder, bekantar oss med olika gratisprogram för bildhantering, gör fotoböcker , collage och enkla videosnuttar mm. Fokus ligger på gemensamt arbete och och att dela med sig av egna erfarenheter.

Studiematerial: Som studiematerial använder vi delar av Moderskeppets kurser.  Genom oss får du ett mycket förmånligt erbjudande att köpa en licens med proffskurser på webben: fotografering, fotobehandling och en massa annat kul. Du har hela 6 månader på dig att lära mer av detta för rabatterat pris 190 kr (ord. pris 594 kr). se information HÄR

Vi har dessutom avsatt tid varann onsdag för kortcirklar för exempelvis scanning, grunderna för bildpresentation, grunderna för redigering samt grundligare genomgångar av specifika program. Dessa kortcirklar startas när tillräckligt antal anmält intresse. 
Minimum tre delatagre max 8. KONTAKTFORMULÄR HÄR

Våra cirkelledare

Max Bolander

070 - 67 52 395

Lena Seger

076-76 76 684

  • För vår planering ber vi dig fylla i de dagar du kan/vill delta. Återbud kan lämnas per telefon eller e-post till handledarna.