BILDVERKSTAD, fortsättning 
Detta är en fortsättning med vidareutveckling och fördjupningar av deltagarnas kunskaper med fokus på hur man på olika sätt gör något kul med sina bilder och hur man publicerar och delar dem med familj, vänner och bekanta.

Datum: Onsdagar 2/10, 9/10, 16/10, 30/10, 6/11, 20/11   6 x 4 lektioner

Tid: 9:00 - 12:00

Plats: Datorstugan, Säbyhallsvägen 24, Salem Centrum (ingång Kulturskolan)
Avgift: 50 kr/gång
Antal deltagare: Max 6  deltagare

Anmälan: Anmälan skall göras på formuläret till höger. För vår planering ber vi dig fylla i de dagar du kan/vill delta. Återbud kan lämnas per telefon eller e-post till någon av handledarna.
Betalning: Avgiften betalas efter cirkelns slut via en faktura för de tillfällen du har deltagit.  OBS Du måste vara medlem i SeniorNet för att få delta i cirkeln.

Förkunskaper: Goda datakunskap och kunskaper i fotoredigering. 
Övrigt: Egen bärbar dator är en fördel. Se till att datorn är laddad och uppdaterad.

Innehåll: Vi  fortsätter att arbeta tillsammans med redigering, trolla med eller ”måla” våra bilder, med hjälp av olika bildredigeringsprogram. Vi testar också några spännande appar för telefoner och surfplattor. I början av terminen diskuterar vi hur man på bästa sätt skall presentera sina alster för omgivningen. Fokus ligger på gemensamt arbete och att dela med oss av våra egna erfarenheter

Studiematerial: Som studiematerial använder vi delar av Moderskeppets kurser. 

Våra cirkelledare

Lena Seger
076-76 76 684 

Max Bolander
070 - 67 52 395

  • För vår planering ber vi dig fylla i de dagar du kan/vill delta. Återbud kan lämnas per telefon eller e-post till handledarna.