Om medlemsskap

Klicka på loggan så kommer till SeniorNet Sweden Klicka på loggan så kommer till SeniorNet Sweden
 
SeniorNet Sweden med alla lokala klubbar deltar i många projekt och aktiviteter och med vår samlade kunskap är vi en viktig resurs i samhället.Tillsammans kan vi verka för att den digitala utvecklingen i Sverige inkluderar oss seniorer på bästa sätt.

Anmäl dig som medlem. (Klicka här)
Medlemsavgiften är 250 kronor för ett helt år och gäller 12 månader framåt från den dag du betalat din avgift..
När du anmäler dig som ny medlem är du automatiskt medlem i SeniorNet Salem (SNS). Halva avgiften  går till SNS´s verksamhet.
Efter din registrering får du, efter några dagar ett välkomstbrev per post innehållande medlemskort och inbetalningsavi från SeniorNet Sweden om några dagar. Du får också ett lösenord för inloggning på Seniornet Sweden tillsammans med ditt välkomstbrev.

Behöver du hjälp eller har frågor
Du kan  komma och hälsa på oss i datorstugan på tisdagar och  onsdagar 13 - 16. Där kan du prata med någon av våra handledare och fylla i en medlemsansökan på plats (vi hjälper dig ).
Har du frågor om ditt medlemskap ber vi dig kontakta medlemsansvarig Stig Rillbert.

Aktiv.se, Seniornets kunskapsbank på nätet, är en gratisförmån för Seniornets medlemmar. Genom korta filmsnuttar kan du lära dig en massa om Windows10 och Office, helt i din egen takt. Klicka på Aktiv ovan så får du veta hur du gör. Om du har problem med inloggningen kan vi hjälpa till, hör av dig till oss.

Medlemsförmåner

Medlemsförmåner 
Som medlem i SeniorNet Sweden ingår du i ett stort kunskapsnätverk över hela landet.

Du får information via vår webbplats och på våra medlemssidor. Det finns även studiematerial, ett Forum respektive  Chatför diskussion, råd och tips och mycket mer.
Dessutom ingår du i en social gemenskap med andra seniorer med samma intressen.
SeniorNet Salem erbjuder cirklar och öppna träffar, öppen datorstuga med mera. Du får praktisk hjälp med din dator, smarta telefon, platta eller annan digital utrustning.
Vill du se vad andra SeniorNet klubbar i Sverige gör klickar du här.
Varje klubb har en egen webbplats. 


Rabatterbjudanden. Klicka här för aktuella erbjudanden från Seniornet Sweden.

Genom SeniorNet Sweden erbjuds du följande rabatter.

Övriga medlemsförmåner
* Lägre avgift vid tematräffar
*  Bra utbildningsmaterial
*  Låga cirkelavgifter
*  Social samvaro